Никой ли не знае за гумички за ключа
Известие
Collapse
No announcement yet.
скъсано копче на ключа
Collapse
X
-
-
Изобщо не е сложно. Регистрираш се тук:
http://www.gabco.org/index.php
Регистрираш се и в EBAY, пишеш адреса, на който да ти доставят бутоните в Ю Кей (на сайта на Гъбко има подробни инструкции за това), плащаш в EBAY както намериш за добре, чакаш около 2 седмици Гъбко да ти го достави в БГ, плащаш им 3 лв. за доставката и си свиркаш.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Дълбоко се съмнявам да ти изпратят бутона в пощенски плик по конвенционалната поща, предвид параноята, която е обзела острова след терористичните атаки на ИДИЛ, но пробвай. Късмет!Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеТази цена е супер ама как да го купя от там , много е сложно .
Мани го Фики той е богат и кара Камарои даже и капачките за финтилите на гумите си поръчва от официялен дилър на Камаро
Такива дреболии да поръчваш от англия си е набутвация от всякъде.Отиди в някоя морга и си вземи цял ключ,ако са печени може и нищо да не платиш и си на далавера от всякъде
.Аре и имаш да ма черпиш една бира
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеДълбоко се съмнявам да ти изпратят бутона в пощенски плик по конвенционалната поща, предвид параноята, която е обзела острова след терористичните атаки на ИДИЛ, но пробвай. Късмет!
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеПо моргите намирам но са в състояние горе долу като моят че и по зле . Търся ново копче ако намеря ще ги сменя и на двата ключа нищо че на другия ми ключ е добре копчето .
Миналата година си търсих челюст за спирачка,но с периферно зрение видях че ключа е на таблото и е в добро състояниеМоже би малко търпение и късмет трябват.Аз бих заключвал ръчно и бих чакал да ми изпадне нещо на оферта
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
Comment